Nieuwe trailer Resident Evil 8 is creepy kinderverhaaltje

Nadat Microsoft vorige week de prijs en releasedatum voor de nieuwe Xbox Series bekend maakte, was het deze week de tijd aan Sony. En daarbij toonden ze ook nieuwe beelden van diverse games voor de PlayStation 5, waaronder een nieuwe creepy trailer voor Resident Evil VIllage.

Resident Evil Village - 2nd Trailer | PS5

Jaren na de tragische gebeurtenissen van Resident Evil 7 Biohazard is Ethan Winters met zijn vrouw Mia opnieuw begonnen. Hij hoopt eindelijk in vrede leven en het verleden achter zich laten. Chris Redfield, de legendarische held uit eerdere Resident Evil-games, verstoort echter plotseling hun leven en gooit Ethan in een nieuwe, verdorven nachtmerrie op zoek naar antwoorden.

Resident Evil VIllage (oftewel Resident Evil 8) zal volgend jaar uitkomen op de nieuwe generatie consoles (PS5 en Xbox Series X/S) en via Steam. Over een week vindt de Tokyo Gameshow plaats (online) en daar zal Capcom op vrijdag 25 september om 15u00 een presentatie geven, we verwachten ook daar Resident Evil-nieuws.

Gisteravond werd bekend dat de Playstation 5 €499,- zal kosten en 19 november zal verschijnen. Ook is er dan een digital edition beschikbaar voor €399, hiermee kun je geen fysieke games afspelen of (ultra HD) blu-rays afspelen. Sommige webwinkels (Bol, Mediamarkt, Nedgame, Amazon) nemen al pre-orders aan, al lijken deze al aan hun (tijdelijke) limiet te zitten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie