Nieuwe trailer State of Decay 3

Tijdens de showcase van Xbox, waarin ze de (nieuwe) games aankondigen voor de Xbox Series X, hebben ze een gloednieuwe trailer laten zien. Een wereldpremière zeg maar. En deze trailer was van State of Decay 3.

In deze trailer zien we een vrouwelijke protagonist die bij een kampvuur zit en plots wat hoort. Het is een wolf die haar van een afstandje gadeslaat. De vrouw slaakt een kreet en de wolf rent schichtig weg. Hierna zien we de vrouw overdag met een kruisboog, duidelijk op jacht. Ze ziet een opengereten wolf liggen die opgegeten wordt… door een hert. Het laatste shot laat de hert zien en word het duidelijk dat het om niet zo maar een hert gaat. Vet!

Gemaakt door Microsoft Studios is dit alweer het derde deel van de State of Decay series, waarvan het eerste deel dateert uit 2013. Waar deel 1 de nadruk legde op het leiding geven in verontrustende tijden, kwam het 2e deel in 2018 en introduceerde het multiplayer.

State of Decay 3 - Official Announce Trailer

Het 3e deel komt uit voor Xbox one en PC en later ook op Xbox series x. Een precieze datum is nog niet bekend

💬 Geef je mening in de reacties of deel je dit bericht? 🤩

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie