Nieuwe trailer The Cabin in the Woods onthult geheimen

We kijken al lang uit naar The Cabin in the Woods. Het project en regiedebuut van Drew Goddard (schrijver van Cloverfield, Lost) en schrijver Joss Whedon (Buffy the Vampire Slayer, The Avengers). The Cabin in the Woods moet een baanbrekende horrorfilm worden , wij zijn benieuwd wat we van de film kunnen verwachten.
 

The Cabin in the Woods gaat over vijf jongeren die een trip maken naar een afgelegen bungalow en waar vreemde dingen gebeuren. Je denkt dat je het verhaal kent, maar dat is niet zo!

Waar de film nu werkelijk over gaat blijft vaag en gissen.
Bij het zien van de nieuwste trailer die vorige week is uitgekomen zien we meer dan bij de vorige trailer. Het lijkt er steeds meer op dat de jongeren deel uit maken van een soort zieke reality-show. We zien een man achter een muur van videoschermen zitten en allerlei panelen en knopjes bedienen waardoor de jongeren met allerlei vreemde dingen te maken krijgen. Hoe en wat het daadwerkelijk is blijft onduidelijk.

http://youtube.com/watch?v=cQWnPVOSZKg

Vanaf 19 april 2012 zal The Cabin in the Woods in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Nieuwe trailer The Cabin in the Woods onthult geheimen”

  1. Ik weet nog steeds niet helemaal wat ik ervan moet vinden. Aan de ene kant wil ik hem graag zien, maar aan de andere kant zie ik ook wel dingen die me niet echt aanspreken.

    Beantwoorden
  2. Hmm… Alleen als ze echt kunnen waarmaken dat dit een film is die niet loopt zoals de cliché-films hierover, dan kan ik het waarderen. Blijft afwachten dus.

    Beantwoorden

Plaats een reactie