Nieuwe trailer Venom 2 duikt op

Tijd voor een bloedbad! Je bent wat je eet, doe jezelf tegoed aan de nieuwe trailer van de tweede Venom-film: Let There Be Carnage.

Tom Hardy keert terug als iconische anti-held Venom en moet het dit keer opnemen tegen een moordlustige psychopaat (Harrelson), die een stukje van de buitenaardse symbioot in zich krijgt en hierdoor muteert in Carnage. De symbioot voedt zich met zijn gastheer waarin hij verblijft en versterkt diens kanten, in dit geval dus de psychopatische moordlusten. Niet best.

venom en carnage

Het eerste deel vond ik persoonlijk een beetje tegenvallen. Ik kreeg een beetje het gevoel dat de film heel erg afgezwakt werd om zo een ‘pg13’ rating te krijgen, om zo meer geld in het laatje te krijgen. En Venom is mijns inziens een stuk bloeddorstiger dan een pg13 rating. Laten we hopen dat ze met dit deel een wat heftiger film neerzetten, want Venom is een vriendelijke koekjesverkoper vergeleken met Carnage.

Wat vond jij van het eerste deel? Kijk je ook zo uit naar deze? Ik hoor het graag van je in de comments.

VENOM: LET THERE BE CARNAGE - Official Trailer 2 (HD)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Nieuwe trailer Venom 2 duikt op”

  1. Ik vond de eerste film enorm tegenvallen. Bloedeloze kinderachtige PG-13 superhelden meuk.
    De eerste trailer van deze opvolger heb ik in de bios gezien deze moet volgens mij vooral leuk zijn. Maar ik vond er niets aan. Deze tweede trailer heb ik niet eens bekeken. Geen interesse.

    Ik ben ook wel redelijk klaar met dat hele superhelden gebeuren. Alleen The Boys en Doom Patrol volg ik nog qua series. Verder is het MCU netjes afgesloten met Endgame en geloof ik dat verder wel. Ik heb geen van die series (Wanda en Loki en zo) gekeken. Laatst nog wel Black Widow, maar die viel helaas ook flink tegen.

    Maar mocht James Gunn meer DC films gaan draaien, dan ga ik die wel kijken. Ik hou van zijn stijl en The Suicide Squad was zeker wel te pruimen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie