Nieuwe trailer voor Blair Witch

Eerst werd de nieuwe film van regisseur Adam Wingard in de markt gezet als ‘Woods’, maar op de San Diego Comic Con werd duidelijk dat de film officieel de titel ‘Blair Witch’ heeft en een vervolg is op The Blair Witch Project’. Filmstudio Lionsgate heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven van de film die in Nederland vanaf 15 september in de bioscopen zal gaan draaien:

Blair Witch (2016 Movie) Trailer - “Don’t Go In There”

Een groep studenten trekt naar de bossen van Black Hill in Maryland om de mysterieuze verdwijning van de zus van James te onderzoeken. Velen geloven dat haar verdwijning verband houdt met de legende van de Blair Witch. De groep begint hoopvol aan de zoektocht met de hulp van lokale gidsen, maar zodra de nacht valt in het donkere en onvoorspelbare bos voelt de groep een dreigende aanwezigheid. Langzaam aan beseffen ze dat de legende maar al te echt is en veel onheilspellender dan ze ooit hadden kunnen denken.

Check ook de prijsvraag voor bioscoopkaartjes.
Blair Witch

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x