Nieuwe trailer voor coöp shooter Back 4 Blood

Back4Blood

Nog meer nieuws van de E3, er is een gloednieuwe trailer getoond van Back4Blood. Deze coöp shooter, die zich het makkelijkst laat omschrijven als “4 vs de rest”, is een soort opvolger van Left4Dead (in ieder geval van dezelfde makers) en heeft heel veel gelijkenissen. Met vier man dien je verschillende levels te doorlopen en via verschillende opdrachten deze succesvol te voltooien. Een nadeel, het zit propvol zombies. En die hebben jou geroken.

Left4Dead stond bekend om zijn hectische gameplay en ik verwacht niet veel minder van dit spel. Tel daarbij de opgepoetste graphics bij en je hebt een dijk van een game. Ik kan in ieder geval niet wachten om deze te spelen. De game staat gepland op 8 oktober 2021 en komt uit op XBox One en Series X|S, PlayStation 4 en 5 en PC.

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie