Nieuwe trailer voor Evil Within 2

Het is bijna zover, op 13 oktober wordt de game The Evil Within 2 wereldwijd uitgebracht voor PC, Xboxone en PS4. Er is sinds deze week een nieuwe trailer. Wij kunnen niet wachten!

Nadat hij een oog verloor tijdens zijn tijd als oorlogsfotograaf, zonk Stefano al snel weg in de waanzin.  Zijn nieuw verworven “visie” maakte hem geobsedeerd over het precieze moment waarop de dood iemand neemt en verteert – die fractie van een seconden waarop mensen, volgens hem, het mooist en het meest open zijn. Stefano kwam na de oorlog thuis met een nieuw doel. Hij wilde niet wachten tot deze perfecte momenten zich uit zichzelf voordeden.  Waarom zou hij ook wanneer hij zelf die laatste adem kan orkestreren?  Eén slachtoffer werd twee en al snel werd hij een seriemoordenaar, die ieder exact moment waarop zijn slachtoffers de weg naar de uitgang vonden, precies wist vast te leggen.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De echte wereld kon zijn talenten nooit waarderen.  Stefano werd opgejaagd, tot hij zichzelf terugvond in de STEM wereld – een wereld van “pure schepping”.  Een wereld die hij kon kneden zodat ze zijn eigen genoegens vervulden.  En Lily is de sleutel tot het beschikbaar maken van het potentieel van deze wereld.
En hij is niet alleen in zijn betrachtingen. Obscura is, als product van zijn eigen immorele verbeelding, één van zijn grootste meesterwerken. 
Ergens binnen in Obscura schuilt een verhaal uit een ander leven, nog voor Stefano ooit van STEM gehoord had en een verhaal dat je zelf zult moeten ontdekken terwijl je in Union rondwaart.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie