Nieuwe trailers voor Psycho-prequelreeks Bates Motel

Bates Motel S1 mother posterOp 18 maart gaan de deuren open van Bates Motel. Deze nieuwe reeks van de Amerikaanse kabelzender A&E laat zich inspireren door het verhaal van de bekende Alfred Hitchcockfilm Psycho en draait rond Norman Bates. Bates is een 16-jarige jongen die na de dood van zijn vader Sam samen met zijn 40-jarige moeder Norma verhuist hij naar een plattelandsdorpje in Noord-Californië om er een motel te openen. De twee vertrekken zo halsoverkop dat oudere broer Dylan niet eens op de hoogte is en plots voor een te koop staand ouderlijk huis staat.

In Noord-Californië proberen moeder en zoon een nieuw leven op te bouwen, maar Norma heeft eigenlijk weinig kaas gegeten van het runnen van een motel. Norman probeert dan weer een sociaal leven op te bouwen en raakt bevriend met een medestudente. Maar dan gebeuren er rare dingen. In het motel vindt Norman een oud dagboek van een meisje dat gruwelijk mishandeld werd in wat de kelder van het motel lijkt te zijn. Tegelijkertijd wordt het dorpje opgeschrikt door de moord op een man, Keith genaamd. Al gauw blijkt dat het dorpje ook zijn eigen duistere geheimen heeft.

Bates Motel is een reeks van Carlton Cuse (Lost) en Kerry Ehrin (Friday Night Lights). De hoofdrollen in de reeks zijn er voor Freddie Highmore (Charlie and the Chocolate Factory) als Norman Bates, Vera Farminga (Up in the Air) als Norma Bates en Max Thierot (House on the End of the Street) als Dylan Bates. Andere rollen zijn er voor Mike Vogel, Nestor Carbonell, Olivia Cook en Jere Burns.

Zender A&E heeft twee nieuwe trailers voor de serie vrijgegeven, waaronder een 4 minuten durende blik op de eerste aflevering.

http://youtube.com/watch?v=DiM4caR6jf4

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie