Veel video’s Rob Zombies Lords of Salem

lords-of-salem-dvd-ukTerwijl afgelopen weekend de nieuwste film van Rob Zombie ‘Lords of Salem’ in Amerika in bioscopen belandde, weten we nog steeds niks over een release in Nederland. Opvallend is overigens dat Amazon UK de dvd al In Stock heeft.

Heidi (Sheri Moon Zombie) is een blonde rock chick en DJ bij het lokale radio station in Salem, Massachusetts. Als Heidi op een dag een mysterieuze houten kist ontvangt met daarin een vinyl plaat verwacht de lokale DJ dat dit een actie is van een nieuwe band die op deze manier aandacht probeert te krijgen voor wat airplay. ‘A Gift from the Lords’ staat erbij vermeld. Als Heidi de plaat afspeelt, speelt deze achterwaarts af! Heidi krijgt een traumatische flashback uit het verleden en heeft geen idee wat dit betekent.

Niet veel later draait haar collega DJ de plaat nogmaals en nu speelt de LP wel normaal af. Het nummer wordt in een zeer korte tijd een enorme hit bij de luisteraars. De volgende dag ontvangt het DJ team nog een houten kist, met dit keer posters en tickets voor het optreden van The Lords. Al snel blijkt dat deze Lords of Salem niet terug keren voor een reünie, maar voor dood en verderf!

Gelukkig zijn er met de Amerikaanse release veel video’s vrijgegeven:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IqioqcONDu4

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XMPVXufE3rU

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K-XqqXKmGaM

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=stimxup81_E

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ray
ray
10 jaren geleden

heb de dvd vandaag binnen gekregen jammer genoeg een EONE uitgaven dus geen extras nog maybe later bij een us release op dvd/bluray (later dit jaar)

Mierenneuker
Mierenneuker
10 jaren geleden

Ik ben zeer teleurgesteld met de uitwerking van deze film.
Vele Zombie films vond ik artistiek en dialoog hoogwaardig. Ze creëerden diepgang in de karakters. In The Lords had ik mijn twijfels bij bijna alle camera standpunten; daarnaast waren de dialogen uitermate slap. Sommige scene’s sloegen nergens op (soms heeft dat kracht, maar in dit geval niet). Ik moet nog steeds de laatste 15 minuten zien, maar dat kost me extreem veel moeite.

Jammer.

Duiv
Duiv
10 jaren geleden

Ik vond dit zeker geen slechte film. Het was anders dan de films die ik eerder van Rob Zombie heb gezien. Tegen het eind met de satanische rituelen in volle gang vond ik hen behoorlijk creepy. Voor mensen die enige waarde aan occultisme en hekserij verbinden zeker een fascinerende film

Lester Cornfield
Lester Cornfield
10 jaren geleden

Wat een waardeloze film is dit zeg. Nergens ook maar een beetje spannend, ontzettend voorspelbaar en ondermaats geacteerd. Rob Zombie hield sinds begin 2000 een cultstatus hoog met House of 1000 Corpses en The Devil’s Rejects. Daarna is het m.i. alleen maar slechter geworden (hoewel de eerste Halloween remake nog best te pruimen was). The Lords of Salem is echter het dieptepunt.

Hardcoredirk
Hardcoredirk
10 jaren geleden

Typische rob zomie niet zijn beste film eigenlijk gewoonweg slecht”:
Maar toch wel zijn stijl die hem onderscheidt van andere regisseurs weet te behouden.
En dan is het juist jammer dat het hem niet lukt om een film neer tezetten op het niveau als remake van halloween 1&2 en devil reject’s die opzig al veel beter was als het orgineel house of 1000 corpses.

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x