Horror voor de Wii Fit? Night of the Sacrifice (trailer)

Ikenie no Yoru, zoals de oorspronkelijke titel van Night of the Sacrifice luidt, komt in maart 2011 uit en zal mogelijk pas later dit jaar naar Europa komen. Het wordt horror/adventure game over vijf studenten die de Tsukuyomi Ravijn bezoeken, een gebied waarvan wordt beweerd dat er vroeger rare rituelen en offers aan diverse goden werden gebracht.

Marvelous Interactive kondigde recent deze nieuwe horrorgame Night of the Sacrifice aan voor de Wii. Er komen relatief weinig horrorgames uit voor deze console, dus dat is goed nieuw. Bijzonder aan het nieuws is dat Night of the Sacrifice gebruik zal gaan maken van het Wii Fit Balance Board, hoe zal dat gaan werken? Een vergelijkbaar aankondiging deed Microsoft onlangs, de game Rise of Nightsmares zul je moeten gaan bedienen met de Kinect.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-KwJ2Ehkbng?rel=0&w=620&h=378]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Horror voor de Wii Fit? Night of the Sacrifice (trailer)”

  1. Geen ervaring met de Wii, wel met de Kinect, maar daar mogen gerust snel wat meer games voor komen. Ik ben dus wel benieuwd naar de uitwerking van die Rise of Nightmares. ‘k Vind alleen de graphics van beide games niet zo mooi. Kinderschoentjes?

    Beantwoorden
  2. Ben heel benieuwd naar wat het balance board voor toegevoegde waarde heeft…
    De graphics van de Wii zijn sowieso niet al te best, maar dit is indd echt niet al te best… 🙁 Maar spanning en een leuke gameplay maakt over het algemeen een boel goed (en dat is maar goed ook, anders was de Wii vast niet zo succesvol geweest…!).

    Beantwoorden

Plaats een reactie