Comic Nightfall wordt volgende filmproject voor James Wan

Mede-bedenker en regisseur van de eerste Saw-film, James Wan, zal bij de verfilming van het stripboek Nightfall plaats nemen op de regiestoel voor co-producer William Stuart.

Nightfall is an extraordinary opportunity to make a fantastic horror/thriller in a genre which is unbelievably hot right now, aldus Stuart.

Nightfall vertelt het verhaal over de crimineel David Paxton die er achter komt dat de gevangenis waarin hij belandt wordt beheerd door vampieren die in iedere gevangene niets anders dan een voedingsbron zien.

Het hele stripboek valt online te lezen bij DrunkDuck.

nightfall - prisonDe graphic novel is in 2007 door Scott O. Brown geschreven en door Ferran Xalabarder getekend. Hij schreef het verhaal oorspronkelijk als aflevering voor Buffy, de producers waren enthousiast, maar besloten toch af te zien van de aflevering. Brown herschreef hierop zijn verhaal lichtelijk en nam Ferran Xalabarder in de arm voor de tekeningen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x