Binnenkort de eerste Hollandse horrormusical: Nightmare

NightmareBeeldschoon, spannend, romantisch en vooral komisch moet de eerste Hollandse horrormusical NIGHTMARE van Dick van den Heuvel en Fons Merkies zijn.

Alles draait om Craven, een stokoude schrijver van griezelverhalen. Hij voelt dat zijn einde nadert en op het laatst van zijn leven wordt hij nog één keer vergezeld door al die creaturen uit zijn boeken. Alleen… de werkelijkheid lijkt het te winnen van de verbeelding. De grafzerken wijken, de kisten gaan open, uit de portretten stappen de geesten van een gewelddadig verleden. Dwaallichten nemen de macht over. Krijgt Craven het duveltje nog wel ín het doosje? Of zijn deze griezels hem zelfs te machtig? En zal hij eindelijk die mooie liefde van weleer in zijn armen mogen sluiten?

De hoofdrollen worden vertolkt door Alexandra Alphenaar, Robin van den Heuvel, Michel Sorbach en Simon Zwiers.

De première is op zaterdag 8 oktober in de Goudse Schouwburg in Gouda.

Website: http://www.nightmarethemusical.nl

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

7 gedachten over “Binnenkort de eerste Hollandse horrormusical: Nightmare”

  1. Ik ben niet zo’n liefhebber van musicals, maar dit maakt het natuurlijk wel interessant 🙂 Eens hard nadenken met wie ik eventueel naar deze musical kan gaan 😛

    Beantwoorden
  2. Te zien in:
    Rotterdam, Warmond, Son en Breugel, Heiloo, Cuijk, Helmond, Maassluis, Bergeijk, Amstelveen, Vlaardingen, Papendrecht, Zuid-Scharwoude, Hoogezand- Sappemeer, Volendam, Zevenaar, Naaldwijk, Zaltbommel, Gouda, Oirschot, Almere, Haaksbergen, Almelo, Capelle a/d Ijssel, Noordwijk aan Zee, Hoogeveen, Amsterdam, Maassluis, Wijchen, Hoofddorp, Lelystad, Ridderkerk, Houten, Breukelen, Roosendaal, Purmerend, Enschede, Bergen op Zoom, Stadskanaal en Bant.

    Beantwoorden

Plaats een reactie