Nightmare on Elm Street 2010 – trailers

a nightmare on elmstreet 2010Goedemorgen, daar zijn ze dan, de trailers van Freddy, de nieuwe Freddy, want de film uit 1984 wordt geremaked om de serie nieuw leven in te blazen.

Een groep tieners hebben een ding gemeen: ze worden allen gestalkt door Freddy Krueger, de misvormde moordenaar jaagt ze in hun dromen. Zolang ze wakker blijven, kunnen ze elkaar beschermen, maar als ze slapen, er is geen ontkomen aan.

Freddy zal een klein beetje veranderen ten opzicht van het origineel, omdat er toen minder werd nagedacht over vervolgen op de film.

Maar het is ook een andere Freddy, tot en met de laatste tv-series werd Freddy gespeeld door Robert Enlund, dit jaar wordt Jackie Earle Haley je ergste nachtmerrie.

Nightmare on Elm Street 2010 trailer #1

Nightmare on Elm Street 2010 trailer #2

A Nightmare on Elm Street komt 30 april in de Nederlandse bioscopen.
Officiële website

a nightmare on elmstreet 2010 - freddy kreuger

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Nightmare on Elm Street 2010 – trailers”

  1. Bij de eerste trailer had ik bij de eerste dertig seconden nog zoiets van: “interessant, krijgen we nieuwe informatie over Kruger?” Maar al snel zakte mijn enthousiasme weg. Ik heb dit verhaal al eens gezien en alle sequels ook. Ik vond de oorspronkelijke reeks prima kijkvoer en sommige delen stegen boven de rest uit, maar deze nieuwe flick lijkt me niet meer dan een opgepoetste herhaling van zetten. Laat maar zitten. I won’t lose any sleep over it.

    Beantwoorden

Plaats een reactie