Eerste foto van Robert Englund in Nightworld

Wanneer Brett Irlam, een voormalig LAPD Officer, een baan aanneemt als hoofd van de beveiliging van een oud flatgebouw in de hoofdstad van Bulgarije, Sofia, begint hij al snel bizarre en angstaanjagende gebeurtenissen te ervaren. Brett begint daarom de sinistere geschiedenis van het gebouw te onderzoeken en ontdekt veel over de schimmige eigenaren en voormalige werknemers. Ook ontdekt hij al snel een kwaadaardige kracht diep in de kelder van het gebouw, dat er alles aan zal doen om bevrijd te worden…
nightworld robert englund
Robert Englund, bekend als Freddy Krueger uit A Nightmare on Elmstreet, speelt de hoofdrol in deze horrorfilm van regisseur Patricio Valladares, geschreven door Barry Keating, Loris Curci en Milan Konjevic De opnames van Nightworld hebben reeds plaatsgevonden in Bulgarije.

De film wordt op de European Film Market Berlijn (11/19 februari) vertoond.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arie de Haas
Arie de Haas
7 jaren geleden

Ga ik zeker wel kijken. Blijf toch een zwak hebben voor Robert Englund 🙂

Snowdog
Snowdog
7 jaren geleden

Mijn eerste horrorfilms die ik zag waren met Robert Englund, een blijver, hopelijk nog een tijd. Die man moet ook al wat leeftijd hebben.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x