Nostalgische horror Daymare: 1994 Sandcastle demo maakt zijn opwachting in Steam Next Fest

Daymare: 1994 Sandcastle

Uitgever Leonardo Interactive en ontwikkelaar Invader Studios hebben een gratis demo van hun verhalende survival horror prequel Daymare: 1994 Sandcastle gepresenteerd als onderdeel van Steam Next Fest. Dit festijn duurt van 21 tot en met 28 februari.

Deze ode aan de jaren ´90-horror speelt zich af voor het eerste deel en laat je spelen als special agent Dalila Reyes. Deze beste dame is een ex-spion van de overheid die nu in dienst is van H.A.D.E.S. Zij heeft als opdracht om een van de meest geavanceerde onderzoekslaboratorium van de Verenigde Staten te onderzoeken. Laat in dat verlaten gebouw nou net een kwaad ronddolen wat niet zo happig is op bezoek.

nogal choquerend spelletje

De demo dompelt je onder in een uitgestrekt labyrint vol smalle, donkere gangen waar achter elke hoek gevaar schuilt. Kom langs iconische locaties waar je steeds dieper de ellende in wordt getrokken in ´s werelds meest geheime basis. Hoe verder je komt, hoe meer het lijkt dat je langzaamaan aan het afdalen bent in de hel. Gelukkig ben je niet compleet hulpeloos, je kan gebruikmaken van fantastische wapens zoals de Frost Grip. Maar waan jezelf niet veilig met wapens, je moet ook je strategie regelmatig aanpassen om ook maar een heel klein kansje te maken om te overleven.

Daymare 1994: Sandcastle - Exclusive Official Announcement Trailer

De gratis demo van hun verhalende survival horror prequel Daymare: 1994 Sandcastle Daymare: 1994 is nu te downloaden op hun Steam-pagina en het volledige spel komt later dit jaar uit op PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie