“Not man. Not machine. More” – kijk de trailer van Upgrade

Een Australische sciencefiction-, actie-, body-horrorfilm. Deze definitie van Upgrade is een hele mond vol, maar waar het op neer komt is het volgende: Tijdens een zeer gewelddadige overval laat de echtgenote van Grey Trace het leven en Trace blijft verlamd moederziel alleen achter. Totdat hij een super geavanceerde computerchip geïmplanteerd krijgt en Grey bovenmenselijke krachten krijgt. Dan kan de grote slachtpartij, met wraak als motief, beginnen!

Dit klinkt wellicht als een redelijk doorsnee verhaal, maar Upgrade onderscheidt zich van de rest. Creatieve en meedogenloze actiescènes waarin Grey zijn vijanden op gruwelijke wijze in elkaar slaat of erger, zónder dat het eigenlijk zijn bedoeling is. In het begin heeft het geheel misschien nog een hoog slapstick gehalte, maar dat is voorbij zodra er serieus bloed gaat vloeien en er ledematen in het rond vliegen. Een actiefilm met genoeg amusementswaarde en met de slogan: “Not man. Not machine. More” is dit misschien wel de nieuwe Robocop.

De ‘red band’ trailer is veelbelovend, de ‘green band’ trailer is natuurlijk wat gematigder. Van de makers van The Purge en Insidious. Met in de hoofdrollen: Logan Marshall-Green, Rosco Campbell en Richard Cawthorne.

UPGRADE (2018) – Official Red Band Film Trailer

UPGRADE (2018) – Official Green Band Film Trailer

De film verschijnt 1 juni in Amerika, nu maar hopen dat er een Nederlandse release volgt.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
5 jaren geleden

Hell yeah! Ik hou wel van dit soort films. En hier zit ook de nodige humor in zo te zien. Ik hoop inderdaad dat hij ook hier de bioscoop haalt.

Sjors
Sjors
5 jaren geleden

Ziet er vet uit 😀 Wel de nodige spoilers in de trailer…

Frank Mulder
5 jaren geleden
Antwoord aan  Sjors

Denk niet dat het bij deze film uitmaakt hoe er gespoilerd wordt 😛
Lijkt me hilarisch 🙂

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x