Een bloederig heet zustertje voor slasher Nurse 3D

Een knappe verpleegster werkt overdag in een net ziekenhuis, maar verandert ’s nachts in een flirtende en brute killerbabe om overspelige mannen heel hard te straffen. Nurse 3D belooft een slasher met een gewelddadige en erotiserende sfeer te worden.

Halloween blood drive saw6De film is gebaseerd op de goededoelenposters van SAW voor het Rode Kruis. This Halloween give ’til it hurts is een reeks posters van SAW 2 t/m 6 om aandacht te vragen voor bloeddonatie en zijn gemaakt door Tim Palen (tegenwoordig hoofd marketing bij Lionsgate).

Het schijnt dat Tim Palen samen met fans tot het idee van deze film is gekomen. Lionsgate is er in iedergeval enthousiast over en de opnames beginnen in september onder leiding van regisseur Douglas Aarniokoski.

Maar wie speelt dan deze sexy verpleegster? Paz De La Huerta en Tim Palen heeft deze sexy hoofdrolspeelster meteen vastgelegd op deze stijlvolle concept-poster, welke als inspiratie moeten dienen voor de productie.

Paz de la huerta - nurse 3D

De opnames starten september in Toronto, een releasedatum is nog niet bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
S.
S.
12 jaren geleden

Lekker 😀

't Zusje
't Zusje
12 jaren geleden

Te gekke foto ook!!!!

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Hmmm, voor een keertje sta ik niet afkerig tegen wat bloedverlies 🙂

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x