Nieuwe poster en video’s voor Oculus

OculusOculus is de nieuwe angstaanjagende en bovennatuurlijke horrorthriller van de makers van Paranormal Activity en Insidious. De film is geregisseerd door Mike Flanagan (Absentia), de hoofdrollen zijn weggelegd voor Katee Sackhoff, Karen Gillan en Brenton Thwaites.

Jaren na de dood van hun ouders ontdekken Tim (Brendon Thwaites) en Kaylie Russell (Karen Gillan) de oorzaak van deze familietragedie. Een vervloekte spiegel die de afgelopen 300 jaar een spoor van bloed en verderf heeft gezaaid. Kaylie heeft tijdens Tims jarenlange verblijf in een psychiatrisch ziekenhuis, onderzoek gedaan naar de aanleiding van het ongeluk. Om de strijd aan te gaan met het kwaad, zullen ze de angstaanjagende waarheid over hun verleden onder ogen moeten komen. De enige manier waarop dit kan, is door de confrontatie aan te gaan met de demoon die in de spiegel huist. Terwijl ze achterna gezeten worden door helse geesten en onverklaarbare verschijnselen komen Kylie en Tim erachter dat hun familiegeschiedenis bestaat uit geweld, leugens en ….. moord!

Oculus Commercial - "Hello Again"

Oculus Clip - "Night Terrors"

Oculus - Official Trailer

Oculus draait vanaf 17 april in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x