Officieel bericht van Konami over Silent Hill-reboot

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: dat staat nu niet op de planning. Genoeg sites die er lustig op los speculeren over een mogelijke reboot van Silent Hill, maar helaas. Konami heeft in een officiële statement aan laten weten dat zoiets zeker niet het geval is. Een vertegenwoordiger van de Amerikaanse afdeling van Konami heeft dat laten weten aan de horrorsite Rely on Horror.

“We’re aware of all the rumors and reports but can confirm that they are not true. I know it’s not the answer your fans may want to hear,” Konami US PR

Nu is dit natuurlijk wel een hele vage uitspraak met super veel ruimte voor eigen interpretatie en Konami liet ook weten dat ze zeker nog niet klaar zijn met de franchise, maar de geruchten dat Sony een idee aan het pitchen is bij Konami Productions voor een Silent Hill revival en dat andere gerucht over een reboot van SIE Japan Studio, zijn dus absoluut niet waar.

“It’s not to say we are completely closing the door on the franchise, just not in the way it is being reported.”Konami US PR

We blijven dus vooral geduldig afwachten, laat dát nou toevallig een van mijn sterkere punten zijn, haha. Not. Gelukkig is mijn backlog aan nog niet gespeelde games hier wel blij mee. Wat speel jij op dit moment? Baal jij dat er nu op dit moment geen reboot van Silent Hill aan zit te komen? Ik hoor het graag van je in de comments of op Facebook.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie