Officiële poster en trailer voor Rob Zombie’s The Lords of Salem

The Lords of Salem PosterIn eerdere beelden van The Lords of Salem werden we al lekker gemaakt met een aantal creepy satanische beelden. Vandaag is er een nieuwe trailer uitgekomen waarin we meer te weten komen over het verhaal van de film, ook is de officiële filmposter vrijgegeven.

Heidi (Sheri Moon Zombie) is een blonde rock chick en DJ bij het lokale radio station in Salem, Massachusetts. Als Heidi op een dag een mysterieuze houten kist ontvangt met daarin een vinyl plaat verwacht de lokale DJ dat dit een actie is van een nieuwe band die op deze manier aandacht probeert te krijgen voor wat airplay. ‘A Gift from the Lords’ staat erbij vermeld. Als Heidi de plaat afspeelt, speelt deze achterwaarts af! Heidi krijgt een traumatische flashback uit het verleden en heeft geen idee wat dit betekent.

Niet veel later draait haar collega DJ de plaat nogmaals en nu speelt de LP wel normaal af. Het nummer wordt in een zeer korte tijd een enorme hit bij de luisteraars. De volgende dag ontvangt het DJ team nog een houten kist, met dit keer posters en tickets voor het optreden van The Lords. Al snel blijkt dat deze Lords of Salem niet terug keren voor een reünie, maar voor dood en verderf!

In de film zien we naast Sheri Moon Zombie, Bruce Davison, Jeff Daniel Phillips, Ken Foree, Dee Wallace, Meg Foster, Barbara Crampton, Michael Berryman, Sid Haig, Brandon Cruz, Clint Howard, Christopher Knight, Lisa Marie en Daniel Roebuck.

The Lords of Salem zal vanaf 19 april 2013 te zien zijn in de Amerikaanse bioscopen. Wanneer en of de film in Nederland uit gaat komen is helaas nog niet bekend.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nT14gtUCNw8#!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Het verhaal zoals beschreven in dit artikel maakt me nieuwsgieriger dan de trailer, want die kan me eigenlijk niet echt boeien.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x