Officiële releasedatum, trailer en verschillende edities Silent Hill 2 remake tijdens State of Play

Tijdens de State of Play van Sony is er een nieuwe trailer getoond, zijn de verschillende edities van de remake van Silent Hill 2 bekend gemaakt en hebben we een releasedatum. Daarnaast kun je als je een pre-order plaatst van de Digital Deluxe Edition, het spel 48 uur eerder spelen dan de rest.

Naast de Standard Edition, waarin je alleen het spel (digitaal of fysiek) krijgt, zijn er nog andere opties om uit te kiezen. Als je de Standard Edition vooruit koopt, dan krijg je naast het spel ook een tweetal maskers: Mira the Dog en Robbie the Rabbit-maskers. Die draagt de protagonist dan tijdens zijn avontuur in Silent Hill. Je kunt ook kiezen voor de Deluxe Edition, waarin je naast het spel ook een digitaal schetsboek krijgt met de verschillende monsters. Ook krijg je daar de soundtrack bij én een Pyramid Head-masker.

Vind je dat allemaal nog niet genoeg? Plaats dan een pre-order op de Deluxe Edition, dan krijg je alle eerder genoemde spullen én 48 uur eerder toegang tot het spel. Let op: de Deluxe Edition is alleen een digitale download en het Robbie the Rabbit-masker is alleen voor de PlayStation 5.

Kijk hieronder naar de nieuwe trailer van de remake van Silent Hill 2. Het spel staat op de planning voor 8 oktober. Lekker op tijd voor Halloween dus.

Silent Hill 2 Remake Official Release Date Trailer | State of Play 2024

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie