Op de vlucht voor oma in ‘Granny’ (Android, iOS, PC)

Granny is een first-person mobiele horrorgame waarin spelers zullen moeten ontsnappen uit een huis vol valkuilen. Maar het zal niet gemakkelijk zijn, want ´granny´ heeft een goed gehoor en als we te hard lopen of iets op de grond laten vallen, zal ze op volle snelheid naar ons toekomen met haar knuppel.

Granny the PC version (trailer) **Now available on Steam**

De game is ontwikkeld door DVloper en is een spin-off van de Slendrina Series.  In Granny kunnen spelers zich door het hele huis te verplaatsen. Daarnaast kunnen spelers omgaan met veel verschillende voorwerpen: lades en kasten openmaken, je kan je verstoppen onder het bed, vallen uitschakelen en ga zo maar door.

Bij Granny, heb je vijf dagen de tijd om items te verzamelen die je nodig heb om te ontsnappen uit het huis, anders is het game-over. Je hebt verschillende moeilijkheidsgraden in de game. Zo is er practise mode, easy mode, normal mode, hard mode, extreme mode en darker mode. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad is ´Granny´ bijvoorbeeld sneller of langzamer, zijn er meer sloten, is het donkerder of er zijn geen krakende vloeren.

Elke keer als we lawaai maken, zal onze ‘granny’ ons dus achterna zitten en knock-out slaan. Er zijn vijf verschillende manieren waarop het spel kan eindigen. Wil jij weten hoe, speel dan nu de game!!

Granny is beschikbaar voor Android, iOS en PC/Steam.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Op de vlucht voor oma in ‘Granny’ (Android, iOS, PC)”

  1. ik vind dezen website wel leuk maar hij moet denk ik bij iedereen wel lang lADEN maar bij anderen weet ik eigenlijk niet maar bij mij wel

    Beantwoorden

Plaats een reactie