ΩMEGA – Eerste beelden van deze Limburgse horrorfilm

omega geest promo - LimaxEerder kondigde Stichting VET-TV aan om voor haar volgende productie verder te gaan als Limax Films Productions, waarvan vandaag de website online is gegaan.

Deze volgende productie wordt ΩMEGA, waarin we de familie Bartels volgen als ze verhuizen naar een riante villa in het bos. Als de jongste dochter een relatie krijgt met een jongeman en het aannemersbedrijf van de vader plots failliet gaat, neemt hun leven een vreemde wending. Heeft het duistere verleden van de jongeman hier iets mee te doen?

De opnames zijn eind augustus begonnen en naar verwachting zal de door Patrick Haagmans geregisseerde film ΩMEGA in 2012 in première gaan. De cast bestaat uit: Peter Huizing, Jolijn van Dulken, Armin Scheuten, Kees-anne van Meelis, Ramon Klein, Maaike Kierkels en Megan Aerdts.

Dit zijn de beelden van de promo, gemaakt in april om een idee te krijgen hoe de sfeer zal worden en aan eventuele sponsoren te laten zien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

12 gedachten over “ΩMEGA – Eerste beelden van deze Limburgse horrorfilm”

 1. Het acteren is onder GTST-niveau. De Aziatische invloed aan het einde voelt ook wat misplaatst. Maar ik las dat dit ook geen beelden waren uit de uiteindelijke film, dus het is wachten op het eindproduct.

  Beantwoorden
  • Ik denk dat 1 aflevering van GTST al kost wat Omega in zijn geheel heeft gekost. Er wordt beslist niet slecht in geacteerd en er zitten schrikeffecten en humor in. De première op 7 december was een succes en alle complimenten voor Patrick Haagmans en de zijnen!

   Beantwoorden
 2. We hebben een budget van ongeveer € 15.000. Deze beelden zijn in april geschoten op de cast en crew dag. We hebben nu ook een andere camera. Op de site van ons zijn screens te zien uit de daadwerkelijke film.

  Beantwoorden
 3. De website ziet er inderdaad goed uit, maar die screens zijn niet echt hoopgevend. Hopelijk is het spel van de acteurs een stuk beter dan in de promo.

  Beantwoorden
 4. Al moet ik toegeven dat de beelden op het eerste gezicht nog niet veel beloven, moeten wij toch relativeren. Het spel is over het algemeen uiteraard nog te verbeteren. Maar zit helemaal niet onder gtst niveau. De meeste protagonisten worden vast en zeker ook door beginnende acteurs gespeeld. Alhoewel er voor mijn gevoel twee acteurs door professioneel spel opvallen en waarvan een zelfs bekend oogt. ik denk te weten wie het is van de cast maar moet u er maar zelf op komen.

  Tot slot, voor een eerste promo aannemelijk. En laten we pas na de premiére over het spel oordelen, de makers zullen er ongetwijfeld nog aandacht aan een paar acteurs schenken voor verbetering. Maar vooralsnog ziet het er niet echt slecht uit.

  Beantwoorden
 5. vandaag waren ze hier bij de hondenuitlaat aan filmen geloof ik.tegenover waar me oma woont.er was geschreeuw van stilte op set.@john die daar aan gillen was is een zanger hier uit heerlen en er was een man met een zwart pak die ik ken van tv bedol je die?maar ook dat ene vrouwtje.en die promo vindt ik nu al cool

  Beantwoorden
 6. Je bent al goed op de hoogte @drmechteld maar de zanger die je bedoelt is geen acteur, wel zeer bekend in Heerlen. Ofwel, hij is ook acteur maar niet in deze film volgens mijn weten. Patrick Haagmans, hij is de regisseur. Met een zwart pak? Leek die man op een geestelijke, pastoor dus? Dat is dan acteur Armin Scheuten die jullie in Limburg wellicht nog van Expeditie limburg kennen of van Paul de Leeuw. Maar welke vrouw bedoel je? En waar precies waren ze aan het filmen, lijkt me leuk om daar eens te gaan kijken voor een verslag. Dus een acteur die ik bedoel is al ontdekt. Wie heeft er nog een suggestie?

  Beantwoorden
 7. is het mogelijk om eens een opname bij te wonen? Wil graag de acteurs leren kennen als dat kan. Niet helemaal onbekend de lui. Groeten van Ed

  Beantwoorden
 8. Hallo Allemaal,

  Leuk dat ik hier gezien ga worden als Zanger, Acteur en dan ook nog regisseur.
  Maar voor deze film ben ik alleen de regisseur en auteur.
  Had graag in deze film zelf willen spelen, maar was me veel te moeilijk om alles te combineren en ik wil dan ook 1 ding gewoon perfect doen. En als perfectionist is dat heel moeilijk als je meerdere dingen doet.

  En ik kan alleen maar zeggen vooral allemaal de hond komen uitlaten in het weekend dan kunnen jullie mij wel vaker horen schreeuwen ACTIEEEEEEEE of zoiets !

  Ik ben erg blij met de gegeven reacties hier, en kan niks anders zeggen dan …… Het is een geweldige Cast en Crew waar we een super geweldige film mee maken. En als jullie willen komen kijken laat het even weten dan zijn jullie van harte welkom.

  Vriendelijke groet,

  Patrick Haagmans

  Beantwoorden

Plaats een reactie