The Nun: Onschuld en duisternis in nieuwe poster + win $2.000

Vanaf 6 september zal The Nun in de Nederlandse bioscopen draaien. De nieuwe poster toont onschuld en duisternis in de demonische non die we kennen uit The Conjuring 2.

Wanneer een jonge non in een klooster in Roemenië haar eigen leven neemt, worden er een priester met een onheilspellend verleden en een noviciaat op de drempel van haar laatste geloften door het Vaticaan gestuurd om dit te onderzoeken. Samen onthullen ze het profane geheim van de orde en riskeren daarbij niet alleen hun leven, maar ook hun geloof en ziel. Ze confronteren een kwaadaardige kracht in te vorm van diezelfde demonische non die het publiek al eerder terroriseerde in “The Conjuring 2” waarbij de abdij een gruwelijk slagveld wordt tussen de levenden en de verdoemden.

Wees creatief met The Nun en maak kans op $2.000

Ook hebben New Line Cinema en Warner Bros. Pictures een leuke actie opgezet waarbij ze naar illustraties en animaties gebaseerd op The Nun. Het werk van vijf winnaar wordt gebruikt in de campagne en zij ontvangen $2.000. Lees de beschrijving:

Kunstenaars, ontwerpers, illustratoren en animators van over de gehele wereld worden uitgenodigd om unieke statische of geanimeerde illustraties voor The Nun te creëren, geïnspireerd op de allernieuwste beelden uit en teaser-trailers van de film.
Of het nu gaat om een illustratie, een digitaal schilderij, een geanimeerde GIF of zelfs een alternatief posterontwerp, de juryleden zijn op zoek naar boeiende en fantasierijke kunstwerken om te helpen bij het verder promoten en sociaal stimuleren binnen de digitale en marketingkanalen van de film.
Kunstwerken worden mogelijk vertoond binnen de marketingcampagne van de film, inclusief social media kanalen, drukwerk en/of reclamematerialen. Er worden door New Line Cinema en Warner Bros. Pictures vijf (5) kunstwerken geselecteerd en de Geselecteerde Kunstenaars ontvangen $2.000 voor elk geselecteerd stuk.

Lees alles over deze actie en de mogelijkheid tot deelname op Talenthouse.com

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “The Nun: Onschuld en duisternis in nieuwe poster + win $2.000”

  1. Ik weet niet waarom, maar iets zegt mij dat dit wel eens één van de beste in de Conjuring franchise kan worden. Ik vond The Nun ook erg griezelig in The Conjuring 2. Zin in!
    Helaas ben ik niet zo creatief, dus deze wedstrijd laat ik ff aan mij voorbij gaan 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie