Open wereld survival-horrorgame’ Wronged Us’ aangekondigd

Wronged Us - Wie is het hoofd van de familie?
Wie is het hoofd van de familie?

Er zijn zo van die dingen waar ik heel erg blij van word. Neem nou de aankondiging van Wronged Us. Dit spel is op dit moment in de maak bij Delusional Studio en belooft een mix te worden van spellen die zich in het verleden al meerdere malen hebben bewezen. Waar kan ik mij inschrijven?

Wronged Us is een open wereld survival-horrorgame wat zich afspeelt in een klein stadje. De speler moet in dat stadje op onderzoek gaan, puzzels oplossen, monsters bevechten en psychologische horror weerstaan. Het stadje is compleet te verkennen en er zullen verschillende npc’s rondlopen die je misschien wel en misschien niet behulpzaam zijn.

Het spel belooft dus een mix van andere horrorgames te worden, want dit is wat ze beloven:

  • De open wereld en niet-speelbare karakters zijn geïnspireerd op Dark Souls; je wordt niet aan de hand gehouden door een kompas of iets dergelijks waar je naar toe moet en je moet zelf onthouden waar je nu mee bezig bent
  • Bij het verhaal, het stadje en de setting hebben ze goed naar Silent Hill gekeken
  • En de gameplay tenslotte lijkt heel erg op die van de Resident Evil-games
Wronged us - Dit zal vast geen gezellig vreugdevuur zijn
Dit zal vast geen gezellig vreugdevuur zijn

Het spel krijgt vooralsnog een voorzichtige releasedatum van 2023 en komt naar pc en consoles. Veel meer is er nog niet over bekend, maar deze hou ik graag voor je in de gaten. Beter goed gejat dan slecht verzonnen, toch?

WRONGED US Gameplay Teaser

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Open wereld survival-horrorgame’ Wronged Us’ aangekondigd”

Plaats een reactie