Opnames Children of the Corn remake in volle gang

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een remake van The Children of the Corn. Dit blijkt uit een, sowieso interessant, artikel over filmproducties tijdens deze coronapandemie van The Hollywood Reporter.

Veel filmproducties zijn stil gelegd en worden pas hervat als alles weer een beetje onder controle is. Een aantal producties heeft echter na de nodige aanpassingen het werk hervat. In Duitsland wordt voor onder andere Gute Zeiten, Schlechte Zeiten gewerkt met een COVID-19 guidebook met zo’n 80 punten om op te letten, zo valt te lezen.

In Australië wordt stilletje gewerkt aan de remake van The Children of the Corn uit 1984. Hiervoor hebben ze toestemming gekregen van de lokale overheid in New South Wales. De cast en crew is geminimaliseerd en social distancing wordt nageleefd gevolgd.
Al blijkt uit Australische nieuwsmedia dat het toch niet altijd helemaal netjes is gegaan.

https://www.facebook.com/9NewsSydney/videos/309665743331609/

Maar voor dit bericht had denk ik niemand door dat er aan een remake van Children of the Corn werd gewerkt. De productie is in handen van Lucas Foster met Kurt Wimmer als regisseur. Veel meer is er op dit moment niet bekend over de film.

Stephen Kings verhaal The Children of the Corn (Nederlandse titel: Satanskinderen) werd in 1984 door Fritz Kiersch voor het eerst verfilmd. Er werden maar liefst 9 vervolgen gemaakt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie