Opnames Hatchet 3 begonnen

Regisseur Adam Green vertelde onlangs in een interview over zijn plannen voor Hatchet 3. Hij zal deze keer niet plaats nemen in de regisseurstoel. Aangezien hij op dit moment druk bezig is met zijn tv-serie Holliston, waar hij samen met Joe Lynch, verantwoordelijk is voor het verhaal, de hoofdrollen en de regie.

De nieuwe regisseur voor Hatchet 3 wordt BJ McDonnell. Hatchet 3 wordt zijn debuutfilm als regisseur. McDonnell is oorspronkelijk cameraman en werkte aan films zoals Halloween, Death Race, Hatchet 1 en 2 en Battle: Los Angeles. Green, die alleen als producent optreed geeft in het interview aan, wel veel bij de opnames aanwezig te willen zijn en te willen sturen waar nodig. Hatchet is zijn ‘kindje’ die volwassen wordt, maar als vader zijnde wil Green niet alleen afentoe wat notities geven. Hij wil er zeker van zijn dat Hatchet 3 goed aansluit op de vorige twee delen. Het derde deel moet echt de finale gaan worden en daarnaast leren we nog meer over wie Victor Crowley nu werkelijk is. Hatchet 3 zal daarom verder gaan waar deel 2 stopte.

Kane Hodder keert wederom terug als Victor Crowley en ook Danielle Harris zal wederom de rol vertolken als Marybeth. Wie verder gaat spelen in Hatchet 3 is nog niet bekend.

Adam Green verteld verder dat in april de opnames zullen beginnen. Wederom zal er in New Orleans worden gefilmd. De eerste twee films zijn nog niet in Nederland verschenen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Opnames Hatchet 3 begonnen”

  1. Misschien vragen ze simpelweg te veel voor de rechten? Ik kan me niet voorstellen dat er niemand geïnteresseerd is om dit uit te geven in Nederland.

    Beantwoorden

Plaats een reactie