Opnames Locke & Key beginnen, gebaseerd op de comic

De opnames van de televisieserie Locke & Key zijn aanstaande. Fox zal de pilot de tweede helft van 2011 vertonen op zijn Amerikaanse zender, waarna er mogelijk nog 12 episodes volgen. De serie, gebaseerd op de populaire stripserie van Joe Hill en Gabriel Rodriguez, gaat over Tyler, Kinsey en Bode Locke die na de moord op hun vader, met hun moeder naar het landgoed Keyhouse in Lovecraft, Massachusetts verhuizen. Op het landgoed blijkt echter een kwaadaardige kracht rond te waren die het hele gezin in zijn macht neemt.

Sarah Bolger speelt de rol van Kinsey Locke, Skylar Gaertner is Bode Locke en acteur/zanger Jesse McCartney neemt de hoofdrol van Tyler Locke op zich. Mirando Otto is moeder Nina Locke en Nick Stahl heeft getekend voor de rol van oom Duncan Locke.

Hartwood Acres in Allegheny County, Pennsylvania

De serie wordt geregisseerd door Mark Romanek (One Hour Photo, Never Let Me Go) en ook Steven Spielberg is betrokken bij de ontwikkeling van de serie. Het statige Hartwood Acres in Allegheny County, Pennsylvania ‘vertolkt de rol’ van het landgoed Keyhouse.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Opnames Locke & Key beginnen, gebaseerd op de comic”

  1. Ik heb het stripboek meerdere keren in handen gehad, maar nooit gekocht (wegens allerlei andere dingen die ik wilde kopen :P). Ben wel benieuwd naar deze serie 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie