Plot The Wolfman 2, opnames beginnen in september

The Wolfman poster 2010Wellicht heb je de geruchten gehoord over Werewolf, het vervolg op de Oscar-winnende Wolf Man remake. Deze geruchten lijken nu voor een deel bevestigd; er komt inderdaad een tweede deel direct-to-disc, maar de film heeft nog geen naam. Universal Home Entertainment heeft dit bevestigd tegenover Bloody Disgusting.

The Wolfman 2 zal in het jaar 1901 afspelen in Roemenië waar het hoofdpersonage Daniel zorgt voor zijn zieke moeder en een medische opleiding volgt. Daniel wordt gerecruiteerd door een groep bountryhunters om mee te helpen om een de verschrikking die de stad terroriseert op te sporen. Daniel en jager Charles worden al snel een goed team en proberen erachter te komen wat, of eigenlijk wie, dit nieuwe weerwolvenras is.

De opnames voor Wolfman 2 starten in september op locatie in Roemenië. De regie is in handen van Louis Morneau, het script is geschreven door Michael Tabb.

Interessant artikel?

2 gedachten over “Plot The Wolfman 2, opnames beginnen in september”

  1. Als ik het zo lees, zou ik zeggen dat het niets te maken heeft met The Wolfman uit 2010 😛 Andere regisseur, andere schrijver, direct-to-disc, verhaal dat (op het eerste oog) niet aansluit… Misschien hopen ze wat meer opbrengst te genereren door het als vervolg van The Wolfman te bestempelen?

    Beantwoorden

Plaats een reactie