Slechte ‘Tribute to Horror’ bij Oscars

Tribute to Horror bij de Oscars! Leuk idee, slechte uitvoering. De Academy heeft geen flauw benul aan welke horrorfilms ze ooit een Oscar gaven.

Het horrorgenre won in totaal 26 Oscars sinds de beeldjes worden uitgereikt, maar een groot deel daarvan werd afgelopen nacht ontkent door de Academy. Was het 37 jaar geleden dat het horrorgenre voor het laatst aandacht kreeg van de Academy met The Exocist? Nee.

Zo wordt onder andere de grootste en laatste horrorwinnaar Silence of the Lambs met 5 Oscars genegeerd. Gelukkig hebben wij wel een compleet overzicht welke horrorfilms ooit een Oscars wonnen.

academy awards - horrorDe Tribute to Horror van de Oscars kwam een beetje op mij over alsof de Academy met een bosje bloemen sorry wil zeggen, maar zelf niet weet waarvoor. Misschien verwachten ze dat films als Wolfman, Shutter Island, The Crazies, Legion komende Oscars kans maken en er nu alvast voor warmlopen? Of misschien hoop ik dat zelf.

Toch is het filmpje wel aardig om te kijken, in het eerste deel begint met Paranormal Activity: Steve Martin en Alec Baldwin, waarna ‘softhorror’ Taylor Lautner en Kristen Stewart de Tribute to Horror inleiden met een dus niet zo geslaagde speech.

Het filmpje is helaas van slechte kwaliteit en kan elk moment worden verwijderd van YouTube, de Academy heeft namelijk liever niet dat je het terug kijkt.

Oscars Horror Tribute HD

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jasper
Jasper
13 jaren geleden

SILENCE OF THE LAMBS IS GEEN HORROR!!!

Jasper
Jasper
13 jaren geleden

dat klopt maar horror films zijn films waarin dingen gebeuren die niet echt kunnen en aangezien silence of the lambs deels gebasseerd is op de seriemoordenaar ed gein ( het gedeelte waarin de moordenaar van vrouwelijke huidsdelen gebruikt) is dit een thriller want daarin komen dingen voor die wel echt kunnen gebeuren.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x