‘Outcast’ krijgt geen derde seizoen

Outcast was de nieuwe drama-/horrorserie van Robert Kirkman, bedenker van The Walking Dead. In navolging van The Walking Dead, kreeg deze comic ook zijn eigen tv-serie. Wie iets verwachtte met zombies was wel aan het verkeerde adres, want Outcast ging over duivel-uitdrijvingen.

Afbeeldingsresultaat voor Outcast cancelled

Cinemax heeft nu besloten dat de serie geen derde seizoen krijgt. De kijkcijfers van het tweede seizoen dat op 21 september afliep vielen nogal tegen. Ook wil Cinemax geen series meer maken met ‘donkere, duistere thema’s, maar vrolijke en leuke series die internationaal kunnen scoren’.

Ook voor de Outcast comic book is het einde in zicht. Kirkman heeft aangekondigd dat er nog 12 issues komen tot de strip eindigt op #48. De releasedatum van Outcast by Kirkman & Azaceta #37 staat gepland op 19 december 2018.

09

Wat vind jij? Heb jij Outcast gezien? Vind jij dat Outcast een seizoen 3 verdient?

Janita van Leeuwen
Janita van Leeuwen

Auteur bij De Nachtvlinders. In het dagelijks leven HBO Verpleegkundige in de verslavingszorg. Moeder van twee dochters. Heeft naast horror ook hobby´s zoals bordspellen, lezen, naar de bios gaan, gamen en verzamelen.

Plaats een reactie