Is dit een Outlast 3-teaser?

Hoe vet is dit!! Halloween mag dan ondertussen zijn afgelopen, het blijven goede tijden in horrorgameland. Op twitter liet Red Barrels een teaser zien van (wat lijkt op) Outlast 3.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

De tweet is een foto waar je twee handen op ziet, met de overduidelijke nachtfilter die je kent van de camcorder die je in de spellen gebruikt om alles op te nemen. Het roept overduidelijk een Outlast beeld op. Het armbandje heeft de initialen ‘MK’, wat kan staan voor Murkoff, het bedrijf die in eerste instantie het gekkenhuis liet heropenen en daar vage experimenten uitvoerden op patienten. (Speel het eerste deel voor details.)

Het is meer dan twee jaar geleden dat Red Barrels met Outlast 2 kwam en sindsdien is het akelig stil geweest rondom de uitgever. We kennen hun allemaal nog van de geweldige games Outlast 1& deel 2 en de uitbreiding The Whistleblower. Persoonlijk vind ik dat behoorlijk spannende spellen, je bent immers redelijk machteloos tegen de vijanden die je in de spellen tegenkomt en altijd op de vlucht. Ik speel het nog steeds op de Nintendo Switch, en ben dan ook zeer enthousiast geworden om te horen dat er een deeltje drie aan komt!

Er zijn nog geen details over bekend, verwacht het op de grote (misschien al next-gen) consoles en de PC en zeker niet voor het derde kwartaal in 2020. Zodra er meer over bekend is, hoor je het van mij. Heb jij de spellen gespeeld, ik hoor het graag van je in de comments.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Is dit een Outlast 3-teaser?”

  1. Ik heb beide delen plus the whistleblower uitgespeeld.
    Het is heel intens. Vooral met een headset op en als je in een omgeving speelt waar verder niemand bij is.
    Ik vindt outlast gewoon gruwelijk goed en kijk erg uit naar deze misschien deel 3 wel!

    Beantwoorden

Plaats een reactie