Pablo uit ‘Ash vs Evil Dead’ ook in ‘Evil Dead: The Game’

Eerder deze week had Dana DeLorenzo officieel bekend gemaakt dat zij haar stem leent voor het personage Kelly Maxwell (Ash vs Evil Dead) in het aankomende spel Evil Dead: The Game en nu komt daar nog een grote naam bij. Uit dezelfde serie gaat Ray Santiago namelijk zijn personage Pablo inspreken. Het spel zal uiteraard ook de stem van Bruce ‘Ash Williams’ Campbell bevatten en ook die van Marcus Gilbert (Arthur uit Army of Darkness) en Richard DeManincor (Scotty uit Evil Dead)

Evil Dead: The Game beloofd een over-de-top beleving te worden met verschillende karakters uit het Evil Dead universum, die een oneerlijke strijd aangaan met de duistere krachten die uit de Necronomicon Ex-Mortis voortkomen. Speel samen met drie vrienden en overleef, onderzoek en plunder de omgeving op zoek naar verschillende artefacten om de breuk naar de onderwereld te dichten. Of speel als de machtige Kandarian Demon met zijn leger Deadites om alle zielen op te zuigen. De karakters, geluiden en scenes zijn geïnspireerd door de eerste drie Evil Dead films en de STARZ serie Ash vs Evil Dead.

Het spel heeft nog geen releasedatum en wordt ontwikkeld voor PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en de Nintendo Switch.

Evil Dead: The Game - The Game Awards 2020: Reveal Trailer | PS5, PS4

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie