Pacific Rim komt weer terug in de stripwereld

pacific rim
Na het succes van de besteller strip Pacific Rim; Tales from Year Zero, wat een prequel was voor de film, komt Legendary Comics weer met een gloednieuwe Pacific Rim-strip spinoff. Pacific Rim; Tales from the Drift.

Guillermo del Toro had meer verhalen beloofd uit de wereld van Pacific Rim en het komt er eindelijk aan. In deze nieuwe serie worden de lezers teruggebracht naar de frontlinies van het slagveld met nieuwe almachtige Jaegers en Kaiju monsters.
Gepresenteerd door Guillermo del Toro en met een verhaal van de scriptschrijver van Pacific Rim, Travis Beacham, in samenwerking met medeschrijver Joshua Fialkov (The Bunker, Elk’s Run) en striptekenaar Marcos Marz (Batman Confidential, Blackest Night: JSA).
pacific rim
De verwachte release datum is in November 2015. De serie zal uit 4 delen bestaan en maandelijks worden uitgegeven. Het is dus nog wel even wachten op de nieuwe Pacific Rim strip.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
8 jaren geleden

In dit voorbeeld vind ik de Kaiju er niet zo geweldig uit zien en de film zelf trok me qua verhaal ook niet zo. Als ik de stripboeken in de winkel zie liggen zal ik wel even kijken, maar vooralsnog ben ik sceptisch,

Guantaz
Guantaz
8 jaren geleden
Antwoord aan  Sjors

De film vond ik echt zwaar over de top

Frank Mulder
8 jaren geleden
Antwoord aan  Guantaz

Juist mooi toch? Dat hoort er een beetje bij

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x