Pacific Rim komt weer terug in de stripwereld

pacific rim
Na het succes van de besteller strip Pacific Rim; Tales from Year Zero, wat een prequel was voor de film, komt Legendary Comics weer met een gloednieuwe Pacific Rim-strip spinoff. Pacific Rim; Tales from the Drift.

Guillermo del Toro had meer verhalen beloofd uit de wereld van Pacific Rim en het komt er eindelijk aan. In deze nieuwe serie worden de lezers teruggebracht naar de frontlinies van het slagveld met nieuwe almachtige Jaegers en Kaiju monsters.
Gepresenteerd door Guillermo del Toro en met een verhaal van de scriptschrijver van Pacific Rim, Travis Beacham, in samenwerking met medeschrijver Joshua Fialkov (The Bunker, Elk’s Run) en striptekenaar Marcos Marz (Batman Confidential, Blackest Night: JSA).
pacific rim
De verwachte release datum is in November 2015. De serie zal uit 4 delen bestaan en maandelijks worden uitgegeven. Het is dus nog wel even wachten op de nieuwe Pacific Rim strip.

3 Reacties
 1. Sjors zegt

  In dit voorbeeld vind ik de Kaiju er niet zo geweldig uit zien en de film zelf trok me qua verhaal ook niet zo. Als ik de stripboeken in de winkel zie liggen zal ik wel even kijken, maar vooralsnog ben ik sceptisch,

  1. Guantaz zegt

   De film vond ik echt zwaar over de top

   1. Frank Mulder zegt

    Juist mooi toch? Dat hoort er een beetje bij

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pacific Rim komt weer terug in de stripwereld

3