Horrorfilm Panic Button: een waarschuwing voor social networks

Vier jongeren hebben op een profielsite een vliegreis gewonnen, maar eenmaal in de lucht zitten ze gevangen en zijn ze gedwongen om online te spelen voor hun leven en het leven van hun dierbaren. Wie hun ontvoerder is weten ze niet, maar hij lijkt alles over de vier te weten, inclusief de meest intieme geheimen.

Het verhaal speelt met de initiatieven van diversie organisaties die strijden de invoering van een Panic Button op websites zoals Facebook, want profielsites zijn een vermakelijke speeltuin met vele mogelijkheden, maar ook de gruwelijke misdrijven zoals identiteitsdiefstal, cyberpesten, voyeurisme, ontvoering en terrorisme worden door de gebruikers gepleegd. panic button movieHet delen van je hele leven op profielwebsites kan ernstige gevolgen hebben, met deze horrorfilm willen de Britse makers iedereen dan ook waarschuwen.

De film Panic Button die deze week in productie is gegaan, wordt aangekondigd als een high-concept, donkere en angstaanjagende horror/thriller.

Ook niet bang? Volg De Nachtvlinders op Facebook, Twitter of per email.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
Jeroen
13 jaren geleden

Volgens mij volg ik De Nachtvlinders al op alle sites… (-;
Ben toch wel benieuwd wat voor horror ze er van gemaakt hebben.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x