Trailer Paranormal Activity 3

poster paranormal activity 3Paranormal Activity was een redelijk succes, maar het vervolg werd vorig jaar wisselend ontvangen. De volgende trailer van Paranormal Activity 3 geeft aan dat de makers er duidelijk een stapje bovenop willen doen. Meer vreemde gebeurtenissen en meer schrikmomenten als gevolg van meer demonische activiteit in het huis van de zusjes Katie en Kristie. Paranormal Activity 3 speelt zich af in de jeugdjaren van het tweetal, september 1988.

Paranormal Activity 3 wordt geregisseerd door het ‘Catfish-duo’ Henry Joost en Ariel Schulman, het script is geschreven door Christopher B. Landon. Het originele Paranormal Activity trio van Oren Peli, Steven SchneiderJason Blum fungeren als producent. Op 20 oktober zal de film in de Nederlandse bioscopen gaan draaien, een dag voor de Amerikaanse release.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Trailer Paranormal Activity 3”

 1. Deel 1 & 2 vond ik een aanfluiting. Het verhaal heeft heel weinig om het lijf en in deel 1 werd ronduit slecht geacteerd. Daarnaast zaten er gewoon in deel 1 plotfouten in het script. Er wordt bijvoorbeeld niet verteld hoe de foto van het meisje op die zolder terecht was gekomen en/of wat de bedoeling ervan was.
  Ik verwacht dus niet veel van deel 3.

  Beantwoorden
 2. wat een bullshit film
  heel de manier van filme spreekt me niet aan
  beetje als de blairwitch project, wat overigens ook een kut film is
  alsof iemand met een simpele camera in ze hand rondloopt en daar een film van gemaakt wordt

  Beantwoorden

Plaats een reactie