We gaan op spokenjacht! Paranormal Activity: Found Footage aangekondigd

Whoop! Goed nieuws zo op de donderdagochtend. Darkstone Digital heeft aangekondigd dat ze bezig zijn aan Paranormal Activity: Found Footage. Een spel in het universum van Paranormal Activity. Ik kan toch wel zeggen dat dit een van mijn favoriete filmreeksen is. Dat er nu een Paranormal Activity-spel bij komt, is dus erg leuk om te horen.

Paranormal Activity-spel

Paranormal Activity: Found Footage is volop in ontwikkeling. Een trailer en een precieze datum van uitgifte zijn er nog niet, maar ze mikken toch wel op ergens in 2026 (en een trailer hopelijk wat eerder). Dat is nog even wachten dus. Darkstone Digital is bekend van The Mortuary Assistant uit 2022. Dit was een grote hit, dus ik heb er wel vertrouwen in dat het goed komt.

Op moment van schrijven is er nog niet veel informatie vrijgegeven -wat natuurlijk niet gek is in dit stadium-, maar het spel gaat het found footage-genre vernieuwen. Naast het op unieke wijze aan de speler introduceren, moet het spel ook een aanvulling zijn op het al bestaande universum. Alsof het nog niet tof genoeg was. De makers vertellen dat het een doorontwikkelde versie van het Haunt-systeem uit The Mortuary Assistent zal bevatten. In dat systeem word je getrakteerd op dynamische jumpscares, afhankelijk wat je doet. Dat zorgt elke keer voor wat nieuws tijdens speelsessies. Dit werkt in hun eerdere spel al onwijs goed, dus ik ben benieuwd!

Kijk jij uit naar een Paranormal Activity-spel? Wat vind jij van de films? Laat maar horen hieronder.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie