The Ghost Dimension: laatste Paranormal Activity is 3D

Ghost-Dimension-1
Tegenover USA Today heeft Jason Blum laten weten dat “It’s coming to an end. This is it, the finale.” In oktober verschijnt Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension en dit zal meteen het laatste deel zijn in de horrorfranchise.

In hetzelfde interview laat de producent van Blumhouse Productions ook weten dat alle vragen die uit de vorige films onbeantwoord zijn gebleven dit keer wel vervult zullen worden. Wat is het verhaal achter de families? Wie is Toby? En hoe zit hij er uit? We zullen in tegenstelling tot de eerdere 5 Paranormal Activity-delen meer te zien krijgen.
Ghost-Dimension-2
Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension wordt geregisseerd door Gregory Plotkin en de film wordt opgenomen in 3D. Een hele uitdaging, aldus Jason Bllum, zeker met zo’n klein budget.

De laatste film volgt een nieuwe familie: vader Ryan Fleeges (Chris J. Murray), moeder Emily Fleeges(Brit Shaw) en hun dochter Leila Fleeges (Ivy George). Als ze verhuizen naar een nieuwe woning vinden ze een doos met een camera en videobanden in de garage. Nieuwsgierig kijken ze naar de beelden, maar zien al snel ook paranormale gebeurtenissen in de rest van het huis.
Ghost-Dimension-3
Universal brengt de film op 22 oktober in Nederland uit.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie