Paranormal Witness vanaf 4 februari te zien bij Syfy

Paranormal Witness

In de dramaserie Paranormal Witness worden waargebeurde verhalen tot leven gebracht en gaat over mensen met paranormale ervaringen die om uitleg vragen. Soms zijn het klopgeesten, zoals een verontrustend wezen dat zijn opwachting maakt als de denkbeeldige vriendin van een meisje. Of het kan een UFO zijn met een vreemde glimmende bol die een politiehelikopter met vuurballen bestookt. Een andere overlevende werd in een afgelegen gebergte op de huid gezeten door een geheimzinnig schepsel. In weer een ander verhaal nodigt een gezin onbedoeld een man in hun huis uit die van demonen lijkt te zijn bezeten.

Met behulp van getuigenissen uit eerste hand, persoonlijke foto’s en echte beelden gecombineerd met realistisch drama, neemt Paranormal Witness je mee in een wereld die op zijn kop staat door bovennatuurlijke en angstaanjagende gebeurtenissen.

Paranormal Witness Aflevering 1De seizoenspremière bevat twee verhalen waar de rillingen van over je rug lopen. De aflevering begint met “Emily the Imaginary Friend,” een verhaal over een jong gezin uit Baltimore dat verhuist en in een chaos terechtkomt, doordat hun vijfjarige dochter bevriend raakt met een onzichtbaar meisje, Emily genaamd. In het begin lijkt Emily een onschuldig vriendinnetje om mee te spelen. Vervolgens duiken er in huis allerlei tekenen van ondeugend gedrag op, zo worden er huishoudelijke artikelen verplaatst en gebroken. De ouders gaan er in eerste instantie vanuit dat het ondeugend gedrag van hun dochter is, totdat er dreigend onheil ontstaat naar de familieleden.

Het tweede verhaal is “The Lost Girl”, waarin een moeder en dochter bij een landelijke onverharde weg in Florida een onverklaarbare ontmoeting met een mysterieus meisje herbeleven, dat een schokkend geheim met zich meedraagt.

Paranormal Witness is vanaf 4 februari elke maandag 21.50u te zien bij Syfy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Paranormal Witness vanaf 4 februari te zien bij Syfy”

Plaats een reactie