Ook Paul Verhoeven maakt horror, een ‘sexy’ horrorfilm

Iedereen wil tegenwoordig horror maken en dus ook ‘onze’ Paul Verhoeven. Nadat hij eerder deze week bekend maakte te werken aan een filmnoir over het Mexicaanse drugsgeweld, vertelt hij nu aan Deadline New York dat hij de supernatural thriller Eternal gaat regisseren.

Een getrouwde man, nog herstellende van zijn alcoholverslaving, redt een wanhopige vrouw die zelfmoord wil plegen door van de Golden Gate Bridge te springen. Er ontstaat een band tussen de twee en binnen no time belanden ze in bed en er ontstaat een langdurige geheime heftige relatie.

Tot de man op een dag thuiskomt en zijn boze vrouw met privé detective tegenover zich ziet. Hij denkt dat zijn geheime relatie ontdekt is, maar dan blijkt dat er foto’s zijn gemaakt alsof hij aan de alcohol zat. De man begint aan zichelf te twijfelen, tot hij er achterkomt dat zijn minnares het niet om de sex is de doen, maar om zijn geest.

Paul VerhoevenDat deze film geschreven door David Loughery en Richard D’Ovidio over een succubus en een alcoholist bij Paul Verhoeven terecht komt verbaasd mij niet. De opnames van Eternal beginnen volgend jaar en het budget liggen ergens tussen de $10 en $25 miljoen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Ook Paul Verhoeven maakt horror, een ‘sexy’ horrorfilm”

Plaats een reactie