In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Penny Dreadful seizoen 3: Kijk de trailers en poster

Penny Dreadful seizoen 3Begin mei start Penny Dreadful seizoen 3 van deze serie op Showtime in Amerika en op Netflix in Nederland. De eerste trailers en poster zijn inmiddels verschenen.

Penny Dreadful is een saga waarin de meest iconische en angstaanjagende karakters uit de literatuur nieuw leven in geblazen krijgen, denk aan Dorian Gray, Mina Harker, Abraham Van Helsing, Victor Frankenstein, Dr. Jekyll en Mr. Hyde.
Naast hoofdrolspelers Eva Green, Josh Hartnett, Timothy Dalton, Rory Kinnear en Billy Piper uit de eerdere seizoenen, zullen ook Patti LuPone, Brian Cox, Shazad Latif, Christian Camargo, Sam Barnett, Jessica Barden en Perdita Weeks in het derde seizoen spelen.Penny Dreadful Season 3 | Sneak Peek | SHOWTIME Series

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

1 gedachte over “Penny Dreadful seizoen 3: Kijk de trailers en poster”

Plaats een reactie

//