Phantasm blijkt springlevend: poster + trailer deel 5!

MSDPHAN EC029
Het was wel het nieuws in horrorland afgelopen week: er komt een vijfde deel aan van de Phantasm-reeks aan! En sterker nog, hij is zo goed als af! Wat blijkt, afgelopen twee jaar is er in alle stilte gewerkt aan een vijfde deel dat de naam ‘Ravager’ mee krijgt.

Fans van de franchise zagen al jaren geruchten op internet voorbij komen over een nieuw deel, of zelfs een remake/reboot maar telkens weer was het maar wachten en gebeurde er niets.

phantasm5-posterEen reboot of remake leek in eerste instantie nog het meest voor de hand te liggen want hoe oud is Angus Scrimm, die de grote villain ‘The Tall Man’ speelt, nu eigenlijk wel niet? Toch heeft de founding father van de serie, Don Coscarelli, al eens zijn idee gegeven over de toekomst van de Phantasm-serie; Bij het maken van deel 4 was hij er van overtuigd dat dat ook echt het laatste deel in de serie zou zijn.

Echter bij het maken van ‘John Dies at the End’ in 2012 werd hij weer herenigd met Angus Scrimm en de reacties van de fans waren lyrisch! De roep van de fans en de goede samenwerking met Scrimm heeft hem er toe besloten een vijfde deel te ontwikkelen. Naast Scrimm komen ook oude bekenden als Kat Lester en Reggie Bannister in het nieuwe deel voor! Vorige week kregen wij al de poster te zien en een teaser maar nu is er dan ook de echte volledige trailer en ik als fan kan gerust zeggen dat het er fantastisch uitziet!

Een officiële release date van Phantasm 5: Ravager is nog niet bekend maar gezien de trailer en promotie kan die niet lang meer op zich wachten.

http://youtube.com/watch?v=_y39GRAhEZc

Interessant artikel?

3 gedachten over “Phantasm blijkt springlevend: poster + trailer deel 5!”

  1. fantastisch nieuws! ik wacht al jaren op deel 5 van de super spannende Phantasm-reeks en nu lijkt het er op dat de film toch echt binnenkort gaat verschijnen. En het meest fantastische is dat alle bekende acteurs uit de vorige edities er weer bij zitten en ik bedoel met name Angus Scrimm alias the Tall Man die toch inmiddels al weer 87 jaar oud is 😉 Waar zijn trouwens de fans in Nederland, zijn die er überhaupt wel?! Kijk alle delen eens en je bent meteen verkocht! Ik vond deel 1 toen ik hem minstens 20 jaar terug eens op tv zag wat weird, de delen 2 en 3 zag ik zo’n 8 jaar terug op de BBC en ik vond ze fantastisch, deel 4 zag ik zo’n 7 jaar terug op het Duitse Kabel eins en dat deel viel erg tegen; er gebeurde weinig spectaculairs in en je bleef alleen maar met vragen achter. Vandaar dat dit 5e deel er wel moest komen om de reeks op een verdiende manier af te sluiten. Erg benieuwd dus wat ze (d.i. David Hartman als regissuer nu) ervan gemaakt hebben…

    Beantwoorden
  2. Moet ook eerlijk bekennen dat ik deel 1 afgelopen weekend voor het eerst heb gezien. Wat een goede film! En natuurlijk neemt de kwaliteit van filmreeksen altijd af, dus ja, wat te verwachten van een deel 5?

    Beantwoorden

Plaats een reactie