Phoonk 2 – Durf jij hem alleen te kijken?

The first was just a warningBollywood regisseur Ram Gopal Varma daagt horrorfanaten uit om zijn nieuwe film te kijken alleen in een zaal, wie niet bang is krijgt €8,000.
De film Phoonk 2 is vanzelfsprekend het vervolg op Phoonk, een succesvolle lowbudget Bollywoodfilm over een gezin dat wordt geteisterd door bijgeloof en zwarte magie. Het tweede deel borduurt voort op dit verhaal en volgt dezelfde familie die een week op vakantie gaat.

De trailer van het tweede deel ziet er goed uit, ik heb het eerste deel niet gezien, maar de (westerse) recensies van het eerste deel klinken niet erg hoopvol.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3l_VRRBnEVE&hl=nl_NL&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hd=1]

Uitdaging

Ram Gopal Varma daagt dus horrorfanaten uit om deze film te kijken zonder bang te zijn. De deelnemers zullen alleen in een zaal zitten, krijgen een hartslagmeter en worden met een nachtcamera gecontroleerd of ze hun ogen wel openhouden. De horrorfanaat die de film uitkijkt zonder angst te tonen wint 500,000 roepies, ongeveer €8,000.

Ook bij het eerste deel werd een vergelijkbare uitdaging gehouden. De deelnemer die het verste kwam, rende na 30 minuten de bioscoop uit. Overigens trok een Indiase reclamemaker deze bewering in twijfel en kocht alle kaartjes van een voorstelling op, keek de voorstelling in zijn eentje en verkondigde aan het eind dat de film helemaal niet zo eng was.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
Jeroen
13 jaren geleden

Gaat je hartslag ook omhoog als je schrikt? Volgens mij wel. Schrikeffectjes zijn goedkoop te krijgen…

Hm. Ik weet het nog niet. Misschien leuk voor een horrornachtje ofzo.

Kevin
Kevin
13 jaren geleden

Hahaha,

Lol, die wedstrijd is alleen voor mensen in india en omgeving, success om voor 8000 euries even heen en terug te gaan, 😀

Groet

Jeroen
Jeroen
13 jaren geleden

Zonde, ik zat in september nog in India… (-;

Stridjeuh
Stridjeuh
13 jaren geleden

Ja hier zijn al 26 mensen gestorven aan deze wedstrijd. wisten jullie dit?

Jeroen
Jeroen
13 jaren geleden

Echt?

(Ik zat wel echt in India…)

7
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x