Pinksterweekend is Spookweekend

Sluit ramen en deuren, zet de verwarming op nul en dim alle lampen voor de optimale impact van het zenuwslopende spookweekend van Syfy Universal met Casper, Haunting at the Beacon en You Belong To Me. Ook wordt Ghosthunters International seizoen 1 volledig uitgezonden en start seizoen 2.

Casper

casperIn deze luchthartige spokenfilm, geproduceerd door Steven Spielberg, spelen Bill Pullman en Christina Ricci een vader en dochter die verhuizen naar een gammel, eng huis, waar een viertal komische geesten rondwaart. Kat (Ricci) raakt al snel bevriend met Casper, de aardigste van de spoken, maar zijn drie ondeugende ooms houden niet van vreemdelingen. Kunnen de mensen en spoken in harmonie naast elkaar leven?
zaterdag 22 mei om 18:50 uur en zondag 23 mei om 13:00 uur

Haunting at the Beacon

haunting at the beacon

Drie jaar na de mysterieuze verdwijning van hun zoon, lijkt het of ouders Bryn en Paul hun leven weer op de rails hebben; totdat ze verhuizen naar het Beacon appartementencomplex. De geest van een jongen waart daar door de gangen en Bryn probeert hem te helpen, in de hoop dat hij een boodschap aan haar vermiste zoon kan overbrengen. Maar een tweede, boosaardige geest, dreigt hun leven overhoop te gooien.
zaterdag 22 mei om 20:30 uur

You Belong To Me

you belong to me

Een bovennatuurlijke thriller over een meisje, Alex genaamd, dat het slachtoffer wordt van een stalker uit een andere wereld. Maar wie is deze maniak die uit het graf oprijst? Het leven van haar vriend is in gevaar en er gebeuren allerlei andere enge dingen waardoor Alex constant in paniek raakt. Ze besluit het heft in eigen handen te nemen en onderzoekt het mysterieuze verleden van haar collega, Michael McBride.
zondag 23 mei om 20:30 uur

Syfy Universal is in Nederland te ontvangen op Ziggo (kanaal 122), UPC (111), Caiway (108) en Delta (312). In België via Telenet (564), Belgacom (206) en Numéricable (212).

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie