Pis in je broek De officiële trailer van Evil Dead Rise is er

bekijk de evil dead rise trailer hier

Geen zorgen: mama ruimt het wel op. Ze heeft er immers geen problemen mee haar kinderen op te ruimen. Ontdek de rasp op een been, de Necronomicon en een gezin wat belaagd wordt door hun bezeten moeder in de ultragewelddadige officiële trailer van Evil Dead Rise hier! Oh, en een kettingzaag natuurlijk.

Het was lang wachten na de fantastische remake van Evil Dead (2013), maar het vervolg is eindelijk in zicht: Evil Dead Rise. Gisteren is de officiële trailer vrijgegeven, die veelbelovend is voor de nagelbijtende horror die hoort bij de Evil Dead franchise. Een combinatie van demonische bezetenheid, nasty bodyhorror en een beetje inktzwarte humor. Natuurlijk hebben wij de Evil Dead Rise trailer voor je! Zie hieronder:

Evil Dead Rise – Officiële Trailer

We zien het vertrouwde, maar effectieve recept in dit voorproefje: een liefhebbend gezin krijgt de Necromicon, het in mensenhuid gebonden Boek der Doden, in hun bezit. De spreuk in het boek die demonen naar deze wereld haalt wordt in alle naïviteit uitgesproken. En een wrede, bloeddorstige demon neemt bezit van alleenstaande jonge moeder Ellie (Alyssa Sutherland), van plan om de rest van het gezin zo gruwelijk mogelijk uit te moorden. Gelukkig weet haar zus Beth (Lily Sullivan) de drie jonge kinderen voorlopig veilig te stellen, door haar op te sluiten in hun huisje. Maar het lijkt niet lang te duren voor de hel losbreekt… Wat begint met een omelet vol eierschalen draait uit op glas eten, een been bewerken met een rasp en erger. Veel erger. Het verschil met de vorige Evil Dead films? De setting is een appartement in plaats van een boshut.

evil dead rise

Evil Dead Rise: 20 april in de bioscoop

Goed nieuws voor fans van de originele Evil Dead reeks: Sam Raimi en Bruce Campbell, respectievelijk de regisseur en de ster van de eerste drie films, zijn aan Evil Dead Rise verbonden als producers. Deze nieuwe toevoeging aan het bloedstollende en ultragewelddadige horrorfirmament komt uit in bioscopen vanaf 20 april dit jaar. Ga jij kijken?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Pis in je broek De officiële trailer van Evil Dead Rise is er”

 1. Evil Dead zonder Ash Williams is eigenlijk geen Evil Dead meer. Ik mis in de reboot en deze trailer naast Ash ook de humor uit de oorspronkelijke Evil Dead films en de TV serie. Het enige verbindende element is nog de Necromicon.
  Dat gezegd hebbende is deze trailer wel super bruut en ik ga hem zeker zien.

  Beantwoorden
  • ik vond de remake van 2013 een beetje zielloos.
   De sfeer van de originele Evil Dead… De geluiden en effecten(stopmotion klei) waren en zijn ongeëvenaard.
   Afgaand op de trailer lijkt deze meer de donkere sfeer en humor te hebben.
   Wat Rob ook schreef een Evil Dead zonder Ash Williams is geen echte Evil Dead.
   maar met hem en Sam Raimi als producers verwacht ik een brute zo niet de beste horrorfilm van 2023

   Beantwoorden

Plaats een reactie