Pixel-art horror Inmost komt naar Switch en PC

Het mag dan vakantietijd zijn, er komt nog genoeg leuks uit. Bijvoorbeeld Inmost, een indie-horror voor de Nintendo Switch en PC die 21 augustus aanstaande uitkomt. Ontwikkelaar Hidden Layer Games heeft dit eenpersoons puzzel/avontuur bijna voor ons klaarstaan. Mocht je toevallig een Apple Arcade abonnement hebben, is het spel daar nu al te spelen.

Ontsnap aan de diepten van een buitenaardse doolhof in deze pixel-art wereld, met drie speelbare karakters in een overkoepelend verhaal. Alles staat in verbinding met elkaar: een ridder die op onderzoek uit gaat in de ruïne wat eens een glorieus kasteel was, een kind wat het duistere verleden van een huis leert kennen en een zwerver die op zoek is naar antwoorden. Ontdek een afbrokkelend, nachtmerrie-achtig landschap, maak vijanden af en ontwijk dodelijke vallen om zo mogelijk te kunnen ontsnappen aan het kwaad dat alsmaar op de loer ligt.

• Venture through a hauntingly atmospheric pixel art world.
• 3 main characters, each with their own unique gameplay styles.
• Lure enemies into lethal traps, solve environmental puzzles and utilise your scythe, hookshot and pickaxe to avoid a gruesome end!
• Discover a 3-5 hour emotional story, intended to be played in a single-sitting on a dark, stormy night.
• Explore every nook and cranny to find secret passages and collectables.
• Playable in 14 languages.
• Each pixel is placed with love!

INMOST - Release Date Trailer (Nintendo Switch & PC)

Zie hun officiële pagina voor meer informatie en waar je het aan kan schaffen. De prijs voor de Switch is 15 dollar en ik denk dat het wel een eerlijke prijs is. Ga jij het halen en zo ja, op welk platform? Ik hoor het graag van je in de comments of op Facebook.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie