Pixel-horror Signalis in de maak

Bij het klassieke genre survival-horror denk je niet gelijk aan pixel art. Nu zijn er wel een hoop online te vinden, maar dat zijn niet spellen in de trant van Resident Evil en Silent Hill. Developer Rose-Engine wil hier verandering in brengen met hun nieuw uit te brengen pixel-survival-horror Signalis. Nu nog in ontwikkeling en gaat uitkomen op Steam.

Signalis gaat over een replica, genaamd Elster. Na neergestort te zijn op een afgelegen ijsplaneet, moet ze op zoek naar een bemanningslid. Tijdens haar speurtocht stuit ze op een verlaten werkkamp, waar ze rare dingen begint mee te maken. Enge flashbacks en rare horror van kosmische aard. de lijn tussen realiteit en fictie vervaagt steeds meer en Elstar moet diep in de planeet op zoek gaan naar een oplossing, maar ook wat er nou precies gebeurd is en waarom.

Er is dus nog geen datum wanneer de game Signalis verschijnt, alleen dat ie op pc komt. Er is wel een officiële site in de lucht, dus hou die, samen met de Steam-pagina in de gaten.

SIGNALIS - Announcement Trailer

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte


Of volg ons op twitter, facebook, steam en via rss.