Is Milla Jovovich de Blood Queen in nieuwe Hellboy-film?

De kansen rond een nieuwe Hellboy-film waren al jaren erg klein en Guillermo del Toro gaf eerder dit jaar aan dat er geen derde deel zal gaan komen, waarschijnlijk met de voornaamste reden de financiering van deel 3. Verrassend genoeg maakte Mike Mignola drie maanden geleden bekend dat de Hellboy-films een reboot krijgen en dat Neil Marshall is aangesteld als regisseur.

Milla Jovovich stars in Screen Gems' action horror RESIDENT EVIL: RETRIBUTION.Inmiddels is er meer duidelijk geworden over de cast. David Harbour zal de rol van Hellboy op zich nemen en Ian McShane speelt Professor Broom. Deadline.com meldt dat nu ook Resident Evil-ster Milla Jovovich is aangenomen voor het project. Ze zal de rol van de Blood Queen op zich nemen, in de comics bekend als Queen of Blood. Een werktitel voor de film is dan ook ‘Hellboy: Rise of the Blood Queen’.

In hoeverre deze reboot de eerdere twee films achter zich laat, welk verhaal het volgt en wanneer er überhaubt met de productie wordt begonnen is nog allemaal niet bekend. Hellboy-bedenker Mike Mignola is betrokken bij het script van Christopher Golden, Aron Coleite en Andrew Cosby, maar zal niet zoals bij eerder producties permanent op de set aanwezig zijn.

Interessant artikel?

Plaats een reactie