Plannen Phasmophobia 2022/2023 bekendgemaakt en nieuwe update onderweg

Kinetic Games, de ontwikkelaar van Phasmophobia, heeft de roadmap van hun populaire spoken jaag-simulator geüpdate. Hiernaast doen ze ook uit de doeken hoe de ontwikkeling van het spel ging in 2022. Alhoewel niet alles op rolletjes verliep en het niet gelukt is bepaalde updates uit te brengen, komt dan toch eindelijk de langverwachte update waarin je zelf de moeilijkheidsgraad (en andere randzaken) in kan stellen.

Zoals aangegeven kreeg Kinetic Games het helaas niet voor elkaar om de voorgenomen planning aan te houden, maar met de nieuwe update daarvan hebben ze zichzelf wat extra ruimte gegeven. Dat geeft allemaal niks, want de langverwachte maak-je-eigen-moeilijkheidsgraad-modus komt er dus aan. En -HEET- de trailer is nèt vrijgegeven op Twitter. Naast de in te stellen moeilijkheidsgraad, zie screens hieronder, komen er ook een paar nieuwe mappen. Sunny Meadows mental institution. En ze hebben het ook over Sunny Meadows Restricted; 5 Kleine mappen in 1 grote. Daarmee weet ik niet zo goed wat ze bedoelen. Ook Camp Woodwind, een kleinere campingsite, is nieuw. Ik ben benieuwd. Persoonlijk hou ik wel van de kleinere mappen.


Hiernaast hebben ze ook het menu, de lobby, de winkel, de spullen die je bij je hebt aangepast. Ook zijn er kleine tweaks aan spoken gedaan, hebben ze nieuwe geluiden toegevoegd, heb je nu ID-cards en kan je dingen verzamelen die je in de mappen kan vinden. Genoeg te doen dus! Het is weer een fantastische update waar ik erg naar uitkijk. Dat het progressiesysteem nu wat meer op de lange baan is geschoven, geeft helemaal niets.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

De 0.7 update (Apocalypse) komt dinsdag 27 september. Dus tot die tijd zullen we het nog even moeten doen met de standaard moeilijkheidsgraden en oude mappen en spullen. Speel jij Phasmophobia nog wel eens? Heb je zin in een potje met ons? Laat maar weten!

Phasmophobia - Official Announcement Trailer
Phasmophobia

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie