Playstation-game Twisted Metal wordt post-apocalyptische tv-serie!

Twisted Metal is een serie van actie- en race-videogames die voor het eerst werd uitgebracht in 1995. De spellen worden gekenmerkt door intense voertuiggevechten, waarbij spelers de controle hebben over verschillende gepantserde voertuigen met verschillende wapens en speciale vaardigheden. Er verschenen meerdere Twisted Metal-spellen en spin-offs. En nu wordt er een tv-serie ontwikkeld die is gebaseerd op het Twisted Metal-universum!

De gameplay van Twisted Metal omvat vaak een verhaalmodus waarin spelers verschillende personages besturen in een post-apocalyptische wereld, waarbij ze het tegen elkaar opnemen in gevechten op leven en dood met gepantserde voertuigen met verschillende wapens en speciale vaardigheden.. Het spel is ook bekend om zijn multiplayer-modus, waarbij spelers online of lokaal kunnen spelen tegen andere spelers.

In de tv-serie die is ontwikkeld door PlayStation Productions en Peacock zal het eigenlijk het zelfde gaan:
In seizoen 1 van Twisted Metal volgen we John Doe (Anthony Mackie), een spraakzame melkboer met geheugenverlies, die de opdracht krijgt om een cryptisch pakket af te leveren om in leven te blijven. Om deze missie te volbrengen, moet hij door een post-apocalyptisch landschap trekken. Met behulp van een schietgrage autodief zal John Doe het moeten opnemen tegen brute plunderaars die in voertuigen van vernietiging rijden en andere gevaren van de open weg moeten trotseren, waaronder een gestoorde clown (Joe Seanoa/Will Arnett) die de al te bekende ijscowagen bestuurt.

Twisted Metal | Official Teaser | Peacock Original

De afleveringen van Twisted Metal zullen een half uur duren. Op 27 juli verschijnt de serie in Amerika, waarschijnlijk ook vrij snel te zien via SkyShowtime in Nederland.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x